Colofon

Redactie

Annelies de Bosch Kemper, Bettina Hermann, Teun van den Heuvel, Annemie Jaeken, Henri van Kalkeren, Claudia MeindelJohannes van Melle, Rob van Niele en Sjoerd Postma


© V.O., 2023 IP Leads is de nieuwsbrief van V.O. en wordt verspreid onder relaties in Nederland, België en Duitsland. De nieuwsbrief is met zorg opgesteld. Het betreft echter slechts algemene informatie waaraan geen rechten kunnen worden ontleend. Aansprakelijkheid voor de gevolgen van het uitsluitend afgaan op deze informatie is uitgesloten.

Over V.O.

V.O. is een van de grotere dienstverleners in Europa op het gebied van octrooien en merken. Meer dan zestig experts ondersteunen onze cliënten bij het maximaliseren van de waarde van hun intellectuele eigendom. Wij hebben uitgebreide expertise en ervaring in Chemie, Life Sciences, Engineering en High Tech & Electronics. Onze cliënten variëren van startende technologiebedrijven tot multinationals. Met negen kantoren in Nederland, België en Duitsland opereren wij in een wereldwijd netwerk van professionals.

Volg ons op: