Service

Juridische Quick Scan 

uw documenten op orde

Binnen uw organisatie gaan dagelijks verschillende juridische documenten rond; van arbeidsovereenkomst tot licentie en NDA. Maar is het intellectuele eigendom van uw bedrijf in deze documenten contractueel wel goed geregeld? Met de Juridische Quick Scan kunnen we dit snel en tegen een vast tarief in kaart brengen voor u.

Als het intellectuele eigendom (IE) van uw bedrijf onderbelicht is in een juridisch document, is dat niet zonder risico's. Uw bedrijfsgeheimen kunnen op straat komen te liggen of er kan discussie ontstaan over (de eigendom van) IE-rechten.

Tegen het licht

Annelies de Bosch Kemper-de Hilster, advocaat bij V.O.: “In de Juridische Quick Scan houden we één of meerdere juridische documenten tegen het licht. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan de IE-paragraaf in algemene verkoop- en leverings­voorwaarden of in een arbeidsovereenkomst, of de standaard geheimhoudings­overeen­komst (NDA). Mijn collega Ernst van Knobelsdorff en ik kijken onder andere welke afspraken er over de bescherming van innovaties gemaakt zijn. En een samenwerkingsovereenkomst met betrekking tot IE of een R&D-overeenkomst (Research and Development) moet op zijn minst afspraken bevatten over het gebruik van IE-recht tijdens en na de samenwerking of ontwikkeling.”

"Uit de scan kwamen verrassende zaken naar boven waar ik niet direct aan gedacht had. Het is fijn dat nu alles op een consistente manier is aangepast."

Keuze uit enkele of brede Quick Scan

V.O. heeft twee vormen van de Quick Scan ontwikkeld: een enkele voor één document en een brede voor meerdere documenten. Beide scans bieden we tegen een vast tarief aan.


Enkele Quick Scan € 700

✔ Beoordeling van één juridisch document naar keuze
✔ Aanpassingen en suggesties direct benoemdBrede Quick Scan € 2.700

✔ Beoordeling van zes juridische documenten naar keuze
✔ Rapportage welke documenten

✔ aangepast moeten worden
✔ Inclusief prijsopgave voor aanpassingen

Wilt u weten of alles op het gebied van IE in uw juridische documenten goed geregeld is? Vraag dan de Quick Scan aan via www.vo.eu/quickscan.

Meer weten over dit onderwerp? 

Neem dan contact op met:

Annelies de Bosch Kemper-de Hilster

+31 70 338 52 65

Of neem contact op met:

Ernst van Knobelsdorff

+31 70 416 67 42

Delen

Poll

Wat verwacht u van een goede octrooigemachtigde?

Een octrooigemachtigde:

1. Doet een octrooiaanvraag en zorgt dat ik het octrooi krijg

25%

2. Adviseert mij over het volledige scala van mijn IE-mogelijkheden

25%

3. Ontzorgt mij volledig en behartigt mijn IE-belangen

25%

Kies uw antwoord en zie de reacties van andere lezers!