Kort nieuws

V.O. voelt zich thuis op de TU/e Campus

Intellectueel eigendom speelt een belangrijke rol, vooral in een omgeving waar het accent zo nadrukkelijk ligt op het creëren van technologische mogelijkheden en oplossingen.

Lees verder

Op naar de finale

De innovatiecompetities die momenteel aan de Nederlandse technische universiteiten worden gehouden, naderen hun spannende grand finales.

Lees verder

Tamara Elmore en Bettina Hermann naar BIO International Convention

Namens V.O. woonden Tamara Elmore en Bettina Hermann van 3 tot 6 juni 2024 de BIO International Convention bij in San Diego.

Lees verder

Deelname aan INTA 2024

De jaarlijkse conferentie van de INTA (International Trademark Association), die van 18 tot 22 mei 2024 plaatsvond in het Amerikaanse Atlanta, trok ook dit
jaar weer bijzonder veel belangstelling.

Lees verder

V.O. voelt zich thuis op de TU/e Campus

Intellectueel eigendom speelt een belangrijke rol, vooral in een omgeving waar het accent zo nadrukkelijk ligt op het creëren van technologische mogelijkheden en oplossingen. Dat verbindt V.O. met de Technische Universiteit Eindhoven (TU/e). Het ligt daarom voor de hand dat V.O., al lang gevestigd op de High Tech Campus Eindhoven, zich ook goed thuis voelt op de universiteitscampus van de TU/e. We zijn daar aanwezig op twee verschillende zogeheten ‘meet the expert’- locaties, namelijk in gebouw Disruptor en gebouw Alpha. Studenten, start-ups en mkb-ondernemingen kunnen hier terecht met al hun vragen en ideeën over onder meer octrooien en merken. Wij zien het groeipotentieel van technologiebedrijven en denken daar graag in mee, in elke levensfase, van start-up tot multinational.


Een keertje langskomen? Maak vrijblijvend een afspraak met octrooigemachtigden Raimondo Cau en Matthijs Roelofs.